Ensimmäinen Leirilehti

Tänä kesänä leirilehteä toteutetaan uudella tavalla. Julkaisemme lasten lähettämiä kuvia ja piirroksia täällä blogissa Leirilehti-tunnisteen alla. Mikäli haluaisit, että sinun taideteoksesi julkaistaan Leirilehdessä, luethan ohjeet osallistumiseen kohdasta: Lupa-asiat.

Mitä odotat kesältä?

Leirilehden ensimmäisen viikon teema oli: Mitä odotat kesältä? Oman kesäunelman sai toteuttaa piirtämällä, maalaamalla tai valokuvaamalla. Saimme ensimmäiseen Leirilehteen kolme kuvaa, joissa näkyy erilaisia odotuksia tulevalle kesälle.

Ensimmäisen kuvan Leirilehteen on taiteillut Oiva. Hänen lyijykynäpiirroksena toteuttamaansa unelmien kesäpäivään kuuluvat ranta ja trampoliini. Toivottavasti kesästä tulisi yhtä aurinkoinen, kuin miltä päivä näyttää tässä Oivan teoksessa!


Toinen kuva on Lillin Pajavideossa maalattu kuva päivästä huvipuistossa. Värikkään kuvan keskiössä ovat maailmanpyörä ja vuoristorata.


Viimeinen tämän Leirilehden kuvista on kuva Lomakodista, joka on ollut monelle tärkeä osa kesää ja kesäsuunnitelmia. Lomakodin kesää voi nyt seurata blogin lisäksi YoutuTubessa ja Instagramissa.


Leirilehti päivittyy pitkin kesää ja meille voi lähettää omia teoksia haluamastaan teemasta. Leirilehden viikon teema paljastetaan aina maanantaisin julkaistavalla Viikonavaus-videolla, jonka löydät Lomakodin YouTube-kanavalta

Kommentit