Terve-tervetuloa!

Tervetuloa Lasten Lomakodin historian ensimmäiseen blogiin! Maailman tilanteen vuoksi Lomakoti tuodaan tänä kesänä kotiin. Tässä blogissa julkaistaan materiaalia niin lapsille kuin aikuisillekin. Tavoitteenamme on olla mahdollistamassa ja tukemassa hauskoja kesäkokemuksia. 

 

Mikä on Lasten Lomakoti? Jos eksyit Lomikselle nyt ensimmäistä kertaa, saatat ihmetellä, mistä on kysymys. Lasten Lomakoti on Suomen Pelastusarmeijan leirikeskus, joka sijaitsee Vihdin Nummelassa. Järjestämme vuosittain toimintaa lapsille, nuorille sekä perheille, ja leirit kuuluvat olennaisena osana Lomakodin kesään. Toiminnastamme saa lisätietoa Lomakodin nettisivuilta: https://www.pelastusarmeija.fi/paikkakunnat/nummela/lasten-lomakoti

 

Lomakoti kotiin on projekti, jota toteuttaa viisi leiriohjaajaa ympäri Suomea. Lomiksen voi löytää nyt YouTubesta, Instagramista sekä Bloggerista. YouTube-kanavalla julkaistaan neljä videota viikossa. Viikko aloitetaan maanantaisin julkaistavalla viikonavauksella. Keskiviikkoisin päästään pajaan ja perjantaina retkelle. Viikko lopetetaan sunnuntaina iltapiirin merkeissä. Videot on suunnattu 4-11 -vuotiaille lapsille. Tavoitteemme on innostaa, kannustaa ja antaa ideoita hauskaan kesätekemiseen. Lisäksi lapset saavat lähettää omia piirustuksiaan tai itse ottamiaan valokuvia viikon teemasta. Näitä kuvia ihaillaan yhdessä ohjaajien kanssa maanantain videolla sekä Leirilehdessä. Leirilehti on maanantaisin julkaistava blogipostaus, jossa esitellään lasten teoksia sekä kerrataan viikon toimintaa. Lisäksi Lomakodin blogissa huomioidaan myös vanhemmat. Vanhemmille suunnatuista blogipostauksista annetaan lisätietoa myöhemmin.

 

Tästä kesästä tulee ihan erilainen kuin koskaan aiemmin! Lomakodin Instagram-tiliä (@pelastusarmeijanlastenlomakoti) kannattaa seurata: sieltä saatte uusimmat tiedot toiminnastamme. Ideointi ja suunnittelu on tällä hetkellä kovasti käynnissä, ja haluamme kutsua myös teidät mukaan. Jaetut toiveet ja ajatukset auttavat meitä luomaan sisältöä, joka vastaa teidän tarpeitanne ja kiinnostuksianne. Haluamme tehdä lasten näköistä toimintaa, johon myös perheillä on mahdollisuus vaikuttaa. Yhteyttä meihin voi ottaa Instagramissa, puhelimitse Whatsappissa (045 657 9356) tai sähköpostilla (lomakoti.pelastusarmeija@gmail.com).



Milloin kaikki alkaa? 


-        Ensimmäinen YouTube -video 22.5.2020

-        Ensimmäinen Leirilehti -blogipostaus 1.6.2020

 

Tästä tulee huippu kesä, pysykää kuulolla!

 

Kommentit